Κάνε Το Μόνος - DIY: 4 βήματα για όμορφα γένια

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

4 βήματα για όμορφα γένια

Τα ατημέλητα, ασύμμετρα και αφρόντιστα γένια μάλλον χαλάνε την εικόνα σας και δεν φέρνουν τις επιτυχίες που θα θέλατε με το αντίθετο φύλλο. Διαβάστε τα 4 βήματα που ακολουθούν και απολαύστε το τελικό αποτέλεσμα.1) Δώστε χρόνο
Αφήστε τα γένια σας να αναπτυχθούν αρκετά για 6 με 8 εβδομάδες προκειμένου να έχετε υλικό διαθέσιμο για να ασχοληθείτε. Για ένα διάστημα μπορεί να φαίνεστε αρκετά ατημέλητος, ωστόσο πρόκειται για το απαραίτητο πρώτο βήμα.

2) Διαλέξτε στυλ και υιοθετήστε το
Τα γένια μπορεί να ποικίλουν από γένια τριών ημερών σε γενειάδα που παραπέμπει σε κληρικό. Όποιο στιλ και αν διαλέξετε, επιδιώξτε να το διατηρήσετε με συνέπεια. Αν παίζετε συχνά με το στιλ και το μάκρος του, ενδεχομένως να πρέπει να επιστρέψετε ξανά στο πρώτο βήμα και στη φάση της αναμονής.

3) Διατηρήστε ένα καθαρό στιλ
Ανεξάρτητα από το στιλ γενειάδας που θα επιλέξετε, δώστε προσοχή στις ατίθασες τρίχες. Για παράδειγμα, ακόμη και αν πρόκειται για πυκνή γενειάδα, αυτό δεν σημαίνει πως οι τρίχες θα πρέπει να καλύπτουν ακόμα και τα κόκκαλα στο ύψος των μάγουλών σας. Η γενειάδα και τα γένια απαιτούν συστηματική ενασχόληση και καλλωπισμό για να μην καταντήσετε να έχετε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

4) Χρησιμοποιείστε ξυράφι
Το ξυράφι είναι απαραίτητο για τη φροντίδα των ορίων της γενειάδας και για τον σχηματισμό της. Μη φοβηθείτε να το χρησιμοποιήσετε. Τα γένια σας θα δείχνουν πιο περιποιημένα και καθαρά και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο! Σε περίπτωση που χρειαστείτε περισσότερες οδηγίες, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στον προσωπικό σας κομμωτή.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .