Κάνε Το Μόνος - DIY: Πως να αποκτήσετε λειτουργικοί και χρηστικοί διάδρομους

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Πως να αποκτήσετε λειτουργικοί και χρηστικοί διάδρομους


Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μη σας γεμίζει το μάτι λόγω διαστάσεων, αλλά ο διάδρομος που συνδέει τους χώρους του σπιτιού σας, μπορεί να αποκτήσει κι άλλο ρόλο - πιο λειτουργικό και χρηστικό για τις ανάγκες σας.

Όσο στενός κι αν είναι, με κατάλληλες παρεμβάσεις, ένας διάδρομος μπορεί να αξιοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος ή χώρος οργάνωσης καθημερινών αντικειμένων.
Τοποθετώντας κρεμάστες ή κρέμαστρα μπορεί να φιλοξενήσει καθημερινά τα μπουφάν και τα παλτό μας, τις τσάντες και τα κασκόλ μας.
Με μικρά ραφάκια, μπορεί να αποτελέσει το σημείο εναπόθεσης των μικροαντικειμένων: από το κινητό και τα κλειδιά μας, την αλληλογραφία μας και πολλά άλλα.
Με εγκατάσταση μίας παπουτσοθήκης σε κατάλληλες διαστάσεις, μπορεί να εξοικονομήσει χώρο από άλλα δωμάτια για την αποθήκευση των παπουτσιών μας.
Και γιατί όχι, κρεμώντας ένα καθρέπτη, μπορεί να διασφαλίσει την τελειότητα της εμφάνισής μας, ένα βήμα πριν την έξοδό μας από το σπίτι.

Δείτε μερικές ιδέες και παραδείγματα που θα σας κάνουν να δείτε το διάδρομο στο σπίτι σας με άλλο μάτι!








Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .