Κάνε Το Μόνος - DIY: Κερδίστε χώρο παραμένοντας στυλάτοι!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Κερδίστε χώρο παραμένοντας στυλάτοι!

Χώρος και άνεση πάνε μαζί; Αν σε όλο αυτό προσθέσουμε και την έννοια της αισθητικής; Πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το κάθε τετραγωνικό και να το αξιοποιήσουμε ως προς τις ανάγκες μας; Κουκέτες ή μονά κρεβάτια λοιπόν;
Οι κουκέτες εξ ορισμού εξοικονομούν χώρο και χρήμα, λειτουργώντας και ως αποθηκευτικοί χώροι παράλληλα. Ειδικά στα δωμάτια των παιδιών, όπου χρειάζεται χώρος για να μπορούν να παίζουν και να διαβάζουν. Πόσο μάλλον αν τα παιδιά που μένουν σε αυτό το δωμάτιο είναι πάνω απο τρία. Η λύση της κουκέτας είναι κάτι παραπάνω απο προφανής. Παρακάτω σας δίνουμε ένα έξοχο παράδειγμα για το πώς θα μπορούσατε να συνθέσετε ένα τέτοιο δωμάτιο και να το διακοσμήσετε αντίστοιχα. Ένα δωμάτιο που δεν υστερεί σε τίποτα, αλλά αντιθέτως παρέχει τα πάντα κι αυτό με στυλ!











Προσαρμόστε τις ιδέες με βάση το προσωπικό σας γούστο και σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις των παιδιών και δημιουργείστε έναν χώρο όμορφο και μοναδικό και κυρίως πρακτικό και λειτουργικό. Το γεγονός ότι αποτελεί το δωμάτιο εκείνο που τα παιδιά περνούν τον περισσότερο χρόνο τους, αποτελεί και κίνητρο για είναι όσο πιο ευχάριστος γίνεται. Με τις πρώτες αλλαγές θα σας φτιάξει αμέσως η διάθεση.
Πηγή
Και μην ξεχάσετε! 
Κάντε την εγγραφή σας στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF!

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!