Κάνε Το Μόνος - DIY: 10 Φοβερές Χριστουγεννιάτικες Ιδέες Φαγητού

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

10 Φοβερές Χριστουγεννιάτικες Ιδέες Φαγητού


Αν απολαμβάνετε τις εορταστικές εκδηλώσεις των διακοπών στο σπίτι σας και χρειάζεστε μερικές ιδέες για τα Χριστούγεννα , εδώ θα σας δείξουμε παρακάτω πως να εντυπωσιάσετε

με τα πιάτα σας τους καλεσμένους σας με γλυκά, ορεκτικά και επιδόρπια! Τα περισσότερα από αυτά που σας δείχνουμε είναι πολύ εύκολα να τα φτιάξετε για το δείπνο των Χριστουγέννων.







1. Santa Sugar Cookies - Αυτά τα cookies Αϊ-Βασίλη είναι βέβαιο ότι θα είναι το καλύτερο επιδόρπιο,ειδικά με τα παιδιά!






2. Christmas Tree Cupcakes - Κώνοι παγωτού με γέμιση κρέμας επάνω από κάθε cupcake έτσι ώστε να δημιουργήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!



3. Strawberry Santa Hat Brownies - Mini brownies με κρέμα σαντιγί και φράουλες είναι το τέλειο γιορτινό δώρο!





4. Santa Claus Crackers –Δημιουργίες για ορεκτικό που περιλαμβάνουν κράκερς, πιπεριά, ανθότυρο και σέλινο. 




5. Pull Apart Veggie Wreath - Μια πολύ χαριτωμένη και υγιές επιλογή για το τραπέζι! Τοποθετήστε το ορεκτικό σε σχήμα κύκλου έτσι ώστε να εντυπωσιάζει στο δείπνο. Το στεφάνι είναι και λίγο πιο Χριστουγεννιάτικο!





6. Santa Hat Pretzels - Αυτό το γλυκό και αλμυρό χρησιμοποιεί μόνο 4 υλικά (Mini Twist Pretzels, Λευκή Σοκολάτα, Κόκκινη Ζάχαρη, μίνι Ζαχαρωτά τύπου marshmallows) και τελικά είναι αξιολάτρευτο! Αυτή είναι η τέλεια απόλαυση των Χριστουγέννων για τα παιδιά,


7. Christmas Fruit Tree – Ένα αξιολάτρευτο χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από φρούτα!


8. Root “Deer” -Μπυρίτσες ταρανδάκια!!



9. Avocado Christmas Tree Salad - Αυτό είναι το «Feliz Navidad" σαλάτα αβοκάντο σε ένα δέντρο που θα ενθουσιάσει τα πλήθη. Είναι φρουτώδες με γεύση βινεγκρέτ τσίλι.





10. Snowman Cheese Ball – Απίστευτη κρέμα μπάλα τυρί με μουστάρδα, βασιλικό, πέστο, και ένα σωρό άλλες γεύσεις! Σούπερ χαριτωμένο ορεκτικό για πάρτι ότι πρέπει για τις γιορτές.



Πηγή
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το 
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF