Κάνε Το Μόνος - DIY: Aποσμητικό ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΒΟΜΒΑ

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Aποσμητικό ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΒΟΜΒΑ

Ένα σοβαρό πρόβλημα που μαστίζει σε όλα τα σπίτια μας - πως να διατηρούμε την τουαλέτα καθαρή ; Αλλά τι γίνεται όταν έχετε λίγο χρονικό διάστημα και δεν έχετε το χρόνο να καθαρίσετε την τουαλέτα όπως θα θέλατε;


Τοποθετήστε αυτές τις όλο-φυσικές, σούπερ βολικά "βόμβες τουαλέτας!"


Αυτές οι ταμπλέτες γίνονται με 3 απλά υλικά που έχουν όλα τα φυσικά υλικά καθαρίσματος και αποσμητικής ισχύος:

Μαγειρική σόδα - ένα ήπιο λειαντικό που εξουδετερώνει τα οξέα και αποσμητικά στοιχεία.
Το κιτρικό οξύ - βοηθά να διαλύσει τους δύσκολους λεκέδες νερού, και παρέχει την «ανθρακούχα" επίδραση από την αντίδραση με τη σόδα και τα έλαια.
Αιθέρια έλαια: λεβάντα, λεμόνι, μέντα - βοηθάνε στην εξουδετέρωση των μικροβίων και των βακτηρίων, αφήνοντας πίσω ένα φρέσκο, καθαρό άρωμα.

Απλά ρίχνετε ένα από τα δισκία μέσα στο λεκάνη της τουαλέτας σας και δείτε το άφρισμα της ταμπλέτας μακριά, αφήνοντας το φρέσκο και καθαρό!


Βόμβες Τουαλέτας

1 ⅓ φλιτζανιού μαγειρική σόδα
½ φλιτζάνι του κιτρικού οξέος
1 κουταλάκι του γλυκού νερού
30 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
30 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας
30 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού


Ανακατέψτε τη σόδα και το κιτρικό οξύ μαζί σε ένα μικρό μπολ. Το επόμενο βήμα είναι να προστεθούν τα νερό και αιθέρια έλαια στο μείγμα. 


Αναδεύουμε απαλά το ξηρό μείγμα έως ότου έχουν προστεθεί όλα τα έλαια. Δοκιμάστε το μείγμα σε αυτό το σημείο πιέζοντας μερικές στην πυγμή σας. Αν αυτό δεν δένεται πολύ καλά, τότε βάλτε λίγο περισσότερο νερό στο μπουκάλι σπρέι και βρέξτε λίγο περισσότερο, αλλά μόνο μέχρι να μπορέσει να σχηματίσει μια καλή συστάδα στο χέρι σας.


Στη συνέχεια, ρίξτε το μείγμα στη φόρμα σιλικόνης της επιλογής σας, γεμίζοντας το κάθε κελί σταθερά. Αφήστε τις βόμβες για να στεγνώσουν για αρκετές ώρες, και στη συνέχεια, αφαιρέστε τα προσεκτικά από το καλούπι και είναι έτοιμα για χρήση!


Tips

Εκτός από τη γρήγορη φρεσκάρισμα στην τουαλέτα, αυτές οι ανθρακούχες βόμβες είναι επίσης χρήσιμα για όσους υποφέρουν από αλλεργίες, διότι περιέχουν την απόλυτη τριάδα της αλλεργίας, έλαια από - λεμόνι, λεβάντα, μέντα . Αν έχετε μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα λόγω σε αλλεργίες, ρίχνετε μία από αυτές τις "βόμβες" σε ένα μπολ με καυτό νερό. Βάλτε το πρόσωπό σας πάνω από το μπολ και διπλώστε μια μεγάλη πετσέτα στο κεφάλι σας για να παγιδεύουν σε όλα τα ευεργετικά στοιχεία, για περίπου 5-10 λεπτά. (Μια μικρή συμβουλή: η μέντα μπορεί να σας τσούξει λίγο, οπότε είναι καλύτερο να κρατήσετε τα μάτια σας κλειστά!) Αυτή η επεξεργασία με ατμό, θα βοηθήσει να ηρεμεί το ερεθισμένο δέρμα γύρω από τα μάτια και τη μύτη, θα βοηθήσει να ανοίξει τους πόρους και να μειωθεί η συμφόρηση.

Πηγή
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το 
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF