Κάνε Το Μόνος - DIY: Φτιάξτε ένα πανεύκολο φαγώσιμο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Φτιάξτε ένα πανεύκολο φαγώσιμο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

Θέλετε να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας έτσι ώστε να μην θυμίζει καμία άλλη μέρα του χρόνου? Τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε αυτή την πεντανόστιμη αλλά

πανεύκολη συνταγή που θα κάνει την διαφορά! 



"2 καρβέλια ψωμί



"4 αυγά


"3 ντομάτες

"500 γρ ζαμπόν

"150 g τυρί

"100 γρ βούτυρο

"150 γρ γάλα

«Αλάτι και πιπέρι


Βλέπουμε ό,τι τα συστατικά μας είναι ότι πιο απλό..Το ίδιο και η διαδικασία να τα μετατρέψουμε σε ένα νόστιμο γεύμα είναι επίσης το ίδιο απλή. Ξεκινάμε με το κόψιμο του ψωμιού σε φέτες. Απλώνουμε ένα ελαφρύ στρώμα βουτύρου στην κάθε μία. Λαδώνουμε ένα κυκλικό ταψί με βούτυρο και βάζουμε μέσα το ψωμί .


 Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε λεπτές κύκλους. Κόβουμε και το ζαμπόν σε φέτες του ίδιου πάχους. Βάζουμε μια φέτα ντομάτα και ζαμπόν ανάμεσα στις ψωμιού.


Στη συνέχεια, χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά πάνω από τις φραντζόλες.

Arrange the ham

Eggs

Πασπαλίζουμε με τυρί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε μέχρι το πάρει το στεφάνι μας ένα ωραίο χρυσό χρώμα.

Cheese

Απολαύστε αυτό το απλό πιάτο που μετατρέπει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας σε μια πραγματική γευστική και αισθητική απόλαυση!!



Πηγή
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το 
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF