Έχετε καλέσει τους φίλους σας για δείπνο και θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια και να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή. Για αυτό σκεφτήκατε να κόψετε τις πατάτες νωρίτερα, αλλά δεν θέλετε να μαυρίσουν.
Παρακάτω θα δείτε έναν τρόπο για να τις κρατήσετε φρέσκες ακόμη και αφού τις έχετε κόψει!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις βάλετε σε ένα μπολ και τις καλύψετε με παγωμένο νερό μέχρι να είστε έτοιμοι να τα μαγειρέψετε. Αυτό θα αποτρέψει την οξείδωση και τον αποχρωματισμό της σάρκας της πατάτας.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF