Κάνε Το Μόνος - DIY: Αυτές είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες τροφές για να τις κάνεις χυμό!

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Αυτές είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες τροφές για να τις κάνεις χυμό!


Μπορεί να αγαπάς το σπανάκι και να θέλεις να το πίνεις κάθε πρωί για να αποκτάς ενέργεια αλλά σίγουρα δεν μπορείς να το πιεις όπως είναι γιατί θα κάνεις εμετό. Δες ποιες είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες τροφές για να το ανακατέψεις. 


Οι καλύτερες τροφές..

Σέλινο: Ρίξε μερικά φύλλα σέλινου στο μπλέντερ για να “νικήσεις” την πικράδα του σπανακιού. 

Τζίντζερ: Το φρέσκο τζίντζερ αξίζει να μπει στο χυμό σου καθώς έχει πολλά πλεονεκτήματα στην υγεία σου και δίνει μια πιο spicy γεύση στο “ποτό” σου. 

Πιπεριές: Πλούσιες σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά, οι κόκκινες, οι πορτοκαλί και οι κίτρινες πιπεριές προσθέτουν μια γλυκύτητα στο χυμό. 

Οι χειρότερες τροφές..

Μήλα: Είναι πολύ καλύτερο να φας ένα μήλο παρά να το κάνεις χυμό. Μπορεί να γλυκαίνει έναν χυμό αλλά καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς συχνά.

Μπανάνες: Αυτό το φρούτο όταν γίνεται χυμός δεν διασπάται σωστά. Το ίδιο ισχύει για το μάνγκο και την παπάγια. 

Μούρα: Δεν αξίζει να τα κάνεις χυμό. Καλύτερα να τα φας όπως είναι.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το 
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF