Πόσες φορές ενώ μαγειρεύετε και συγκεκριμένα τηγανίζετε, πατάτες, κρέας ή ψάρι, όταν έρχεται η ώρα του πλυσίματος, σας πιάνει πονοκέφαλος, καθώς υπάρχουν καμένα λίπη πάνω στο σκεύος;
Σίγουρα κάθε φορά που τηγανίζετε! Εμείς όμως σας έχουμε κάθε φορά τη λύση. Έτσι και τώρα θα σας λύσουμε τα χέρια αν ακολουθήσετε την συμβουλή μας.
Αρχικά γεμίζουμε το τηγάνι με νερό. Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Περιμένουμε ένα με δύο λεπτά, αδειάζουμε το τηγάνι και το πλένουμε.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF