Κάνε Το Μόνος - DIY: DIY: Σκαμπό από καφάσια

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

DIY: Σκαμπό από καφάσια

Είναι Κυριακή, ψήνεις στην αυλή ή ακόμα και στο μπαλκόνι ή την ταράτσα σου με φίλους και οι καρέκλες σου δε φτάνουν… λογικό, έχεις μεγάλη παρέα και λίγες καρέκλες. Μπορείς να αξιοποιήσεις τα καφάσια από τις μπύρες και τα αναψυκτικά που ξέμειναν και να κάνεις σκαμπό από καφάσια, για την επόμενη μάζωξη!


Δεν είναι τίποτα αν το καλοσκεφτείς θα χρειαστείς λίγα υλικά, θα σου κοστίσουν περίπου 15 ευρώ και δεν θα κουραστείς καθόλου για να τα φτιάξεις!

Τι θα χρειαστείς:
Καφάσια
Σπρέι (σε χρώματα της επιλογής σου)
Ξύλινη επιφάνεια (στις διαστάσεις της κάτω πλευράς του καφασιού)
Σφουγγάρι
Ύφασμα
Συρραπτικό για ξύλο
Ψαλίδι
Κόλλα

Πως θα φτιάξεις:
Βεβαιώνεσαι πως οι ξύλινες επιφάνειες που έχεις αγοράσει είναι στις σωστές διαστάσεις. Χωράνε δηλαδή την κάτω πλευρά των καφασιών.




Με τα σπρέι βάφεις τα καφάσια και τα αφήνεις στην άκρη να στεγνώσουν
Με οδηγό τις ξύλινες επιφάνειες κόβεις και το σφουγγάρι και με την κόλλα το στερεώνεις πάνω στο ξύλο.

 


Αφού στεγνώσει η κόλλα, βάζεις το ύφασμα, έτσι ώστε να καλύπτει όλη την πλευρά του σφουγγαριού αλλά και του ξύλου και το καρφώνεις με το συρραπτικό!


 

Βάζεις τα μαξιλάρια στα καφάσια και έχει έτοιμο τα σκαμπό σου!

Tip!

Αν δεν σου αρέσουν τα πλαστικά καφάσια, ψάξε να βρεις ξύλινα καφάσια. Πιθανότατα θα βρεις σε κάβες! Πάρε ένα γυαλόχαρτο, βάψτα με ένα σπρέι και ακολούθησε τις οδηγίες από πάνω για να βάλεις το μαξιλάρι!
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .