Κάνε Το Μόνος - DIY: 4 Αντιγηραντικά έλαια για το δέρμα

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

4 Αντιγηραντικά έλαια για το δέρμα


Γνωρίζετε ποια είναι τα πιο σημαντικά αντιγηραντικά έλαια που παρέχονται από την φύση και βοηθούν στην προστασία του δέρματος ενάντια στο γήρας;

Η σύγχρονη φαρμακολογία σε συνδυασμό με τους θησαυρούς της φύσης μας παρέχουν 4 αντιγηραντικά έλαια, εξαιρετικά σημαντικά φυτικά έλαια για τον εμπλουτισμό τους δέρματος μας με απαραίτητες βιταμίνες και λιπαρά οξέα, την προστασία του από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου αλλά και την ενίσχυση του με αντιοξειδωτικές ουσίες.

4 αντιγηραντικά έλαια για το δέρμα

Έλαιο Argan : παράγεται από τους πυρήνες του δένδρου Argan, γνωστό σαν έλαιο Μαρόκου είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, Α, σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, σκουαλένιο, φυτοστερόλες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έχει άρωμα καρυδιού.

Έλαιο Acai : εξάγεται από το φυτό-φοίνικα Euterpe oleracea, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, πολύ-φαινόλες, Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα και προστατεύει το δέρμα από την βλαβερή UV ακτινοβολία του ήλιου, προφυλάσσοντας ταυτόχρονα τα κύτταρα του δέρματος από την οξείδωση. Έχει άρωμα μοβ μούρου.

Λινέλαιο : πρόκειται για το γνωστό λινέλαιο που παράγεται από τους λιναρόσπορους και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, βασικά λιπαρά οξέα, βιταμίνες B1, B2, C, E και καροτίνη. Προάγει την ανάπλαση του δέρματος και του ΝΜF. Η μυρωδιά του θυμίζει ξηρούς καρπούς.

Ιπποφαές : Πρόκειται για το λάδι που παράγεται από το ιπποφαές και είναι πλούσιο σε φυτοστερόλες, σε Ω3-Ω6-Ω7-Ω9 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε, βήτα-καροτίνη και αντιοξειδωτικές ουσίες.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .