Αν η μούχλα επισκέπτεται το βούτυρο σας συχνά, τότε κάτι πρέπει να κάνετε, δε νομίζετε; Δείτε τι πρέπει να προσέχεται για να μην ποτέ ξανά το βούτυρο αλλοιωμένο.
Το διάστημα για να το καταναλώσετε δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 1-2 μήνες από το άνοιγμα της συσκευασίας.
Φυλάσσεται στο ψυγείο καλά κλεισμένο στη συσκευασία του ή σε αλουμινόχαρτο και δεν πρέπει να μένει πολλή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου.
Aλλοιώσεις: Aλλάζει χρώμα, εμφανίζει μούχλα και αρχίζει να μυρίζει.
Tip: Tο βούτυρο παίρνει τη μυρωδιά από άλλα τρόφιμα, γι’ αυτό φροντίστε να είναι καλά κλεισμένο.