Κάνε Το Μόνος - DIY: Τοίχοι βαμμένοι με μπογιά ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Τοίχοι βαμμένοι με μπογιά ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ

Το μαύρο, για χρήση στην εσωτερική διακόσμηση, έχει την τάση να απωθεί ή τουλάχιστον να ...φοβίζει κι ενώ π.χ είμαστε πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουμε και μάλιστα σε ...γενναίες δόσεις στην γκαρνταρόμπα μας,διστάζουμε όταν πρόκειται για το ...ντύσιμο του σπιτιού. 


 

Και όμως η αντίθεση και η "ένταση" που δημιουργεί διακοσμητικά, συνδυασμένο με λευκά ή γενικά ανοιχτόχρωμα λοιπά στοιχεία στον ίδιο χώρο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή κι αυτό όχι μόνο σε κάποια μικρού μεγέθους αντικείμενα,υφασμάτινα στοιχεία κλπ. αλλά ακόμη και στους τοίχους, όπου π.χ με την μορφή μαυροπίνακα μπορείτε πραγματικά να μεταμορφώσετε κάποιο σημείο ενός χώρου, είτε πρόκειται για παιδικό δωμάτιο, την κουζίνα, το καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρα. 

Θα το κάνετε με την ειδική μπογιά για μαυροπίνακα, εδώ ενδεικτικά θα βρείτε  ένα από τα οικονομικότερα χρώματα στην αγορά. 

 

Πάνω σε έναν τέτοιο τοίχο-μαυροπίνακα μπορείτε να παρέμβετε, πραγματικά, με ...ατέλειωτους τρόπους γράφοντας ή ζωγραφίζοντας με λευκές ή πολύχρωμες κιμωλίες-ειδικούς μαρκαδόρους, ενώ είναι μια πρόταση ιδιαίτερη χρηστική για παιδικά δωμάτια αλλά και για τον χώρο της κουζίνας, αφού θα σας επιτρέψει να σημειώνετε στον ...τοίχο συνταγές, λίστες για ψώνια κλπ.
Εξαιρετική επίσης διακοσμητική επιλογή και για επαγγελματικούς χώρους, στους οποίους οι δυνατότητες επιμέρους ...εξέλιξης της βασικής ιδέας είναι επίσης ατέλειωτες. 

 

 

 

 

 

 

 


  


 

 

 

 


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .