Κάνε Το Μόνος - DIY: Γεωμετρία και χρώμα συνδυάζονται στους τοίχους

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Γεωμετρία και χρώμα συνδυάζονται στους τοίχους


Μία νέα τάση θέλει τα γεωμετρικά σχήματα να μπαίνουν στο παιχνίδι της διακόσμησης τοίχων, με μοναδικούς συμμάχους... τα χρώματα και τα πινέλα.

Οι τοίχοι βάφονται με υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων, σε γεωμετρικούς σχηματισμούς που δίνουν πολλαπλές διαστάσεις στο χώρο και του προσδίδουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα.

Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να είσαι ζωγράφος για να επιτύχεις αυτό το αποτέλεσμα. Αρκεί να τραβάς μερικές γραμμές και να έχεις μία μικρή δόση φαντασίας. Τρίγωνα, τετράγωνα, ρόμβοι, τραπέζια σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πειραματίσου με συνδυασμούς σχημάτων σε ένα χαρτί ή ηλεκτρονικά, και εφάρμοσε την ιδέα σου στον τοίχο. Κι όσον αφορά τα χρώματα; Μπορείς να κινηθείς σε κοντινές χρωματικές αποχρώσεις ή να πας πιο επιθετικά σε ένα παιχνίδι μεγάλων αντιθέσεων.

Η ιδέα αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα τοίχο ολόκληρο ή σε ένα τμήμα αυτού. Μπορείς όμως να τη χρησιμοποιήσεις για να συνδέσεις περισσότερους από έναν τοίχους για να δώσεις ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις πολλαπλές διαστάσεις του χώρου.

Και το καλύτερο, έχει ενδιαφέρον σε όλους τους χώρους - σε καθιστικό και κουζίνα, μέχρι το γραφείο και το υπνοδωμάτιο.






Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .