4 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο κερί μέλισσας
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο κερί μέλισσας
Η προετοιμασία είναι πανεύκολη:
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνεις το αμυγδαλέλαιο και το κερί μέλισσας.
Ζέστανε το μείγμα μέχρι να λιώσει το κερί και έπειτα ανακάτευέ το πολύ καλά.
Απομάκρυνε από τη φωτιά το κατσαρολάκι και ρίξε το μέλι.
Ανακάτεψε καλά και έπειτα ρίξε το μείγμα σε ένα γυάλινο βαζάκι μέχρι να κρυώσει.
Μην ξεχνάς να το φυλάς σε δροσερό χώρο
Μην ξεχνάς να το φυλάς σε δροσερό χώρο