Κάνε Το Μόνος - DIY: DIY: Προστατέψετε το παιδί με άγκυρες επίπλων

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

DIY: Προστατέψετε το παιδί με άγκυρες επίπλων

Η γονική μέριμνα είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης που είναι πολύ περισσότερο από το να παίζεις με παιδιά . Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, από τη σκάλισμα μέχρι την αναρρίχηση, και τα ατυχήματα συμβαίνουν έτσι ξαφνικά... Ορισμένα ατυχήματα είναι πέρα ​​από την επίγνωση τους, αλλά και από  την αμέλεια των γονέων. Τα παιδιά τείνουν να ανέβουν σε όλα τα ράφια τραβώντας τα συρτάρια και να ανεβαίνουν για να φτάσουν στα σνακ ή στα παιχνίδια. Ευτυχώς τα περισσότερα ντουλάπια και ράφια είναι ενσωματωμένα και είναι ασφαλές, αλλά το σύνθετο τηλεόρασης  ή η συρταριέρα και το ψυγείο, μμμμ, υποθέτω ότι σε αυτά πρέπει να βάλετε άγκυρες για να είναι σταθερά  επάνω στον τοίχο. Αυτά τα κινητά έπιπλα και συσκευές μπορεί να είναι τόσο μεγάλες απειλές για την ασφάλεια στα περιπετειώδη παιδιά μας !!

Έρευνα έχει ανακοινώσει ότι τα παιδιά τραυματίζονται με ρυθμό ένα κάθε 15 λεπτά από ατυχήματα που περιλαμβάνουν επιπλώσεις επίπλων, συσκευές και τηλεοράσεις. Ένα παιδί πεθαίνει κάθε δύο εβδομάδες, έναν αριθμό που δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. 

Ευτυχώς μπορούμε να φέρουμε φθηνές προμήθειες αγκυροβόλησης από οποιοδήποτε κατάστημα έτσι ώστε να σώσουμε πολύτιμες ζωές.


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .