Κάνε Το Μόνος - DIY: DIY: Γλάστρες που ομορφαίνουν τον κήπο σας από λάστιχα αυτοκινήτου

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

DIY: Γλάστρες που ομορφαίνουν τον κήπο σας από λάστιχα αυτοκινήτου

Ανακυκλώστε τα παλιά ελαστικά σε ένα αξιολάτρευτο καλοφτιαγμένο κήπο! Χρωματίστε τα ελαστικά με εξωτερική βαφή ψεκασμού (χρησιμοποιήστε ένα χρώμα βάσης οποιουδήποτε χρώματος προτιμάτε, στη συνέχεια προσθέστε λευκές γραμμές για να κάνετε την ψευδαίσθηση των τούβλων.) 
Κόψτε μια τετράγωνη τρύπα στα ελαστικά σε κάθετη γραμμή. Αυτά θα είναι όπου εισάγετε την επιθυμητή οροφή σας. Αφού έχετε κόψει τις τρύπες σε κάθε ελαστικό. Συνδέστε τα ελαστικά μαζί χρησιμοποιώντας ένα σωλήνα της κόλλας τοπικής συγκόλλησης, φροντίζοντας να ευθυγραμμίσετε τις τρύπες που κόψατε. Συνδέστε την οροφή σύροντάς την προς τα κάτω στις τρύπες που έχουν κοπεί στα ελαστικά.

Για την στέγη χρησιμοποιήστε σωλήνες PVC ή υδρορροής, αλλά και οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε που νομιζετε οτι θα λειτουργήσει τέλεια όπως τα πλαστικά μπουκάλια.



Τοποθετήστε σκυρόδεμα ή βότσαλο γύρω από το ελαστικό για να το καταστήσετε πιο σταθερό.


Γεμίστε τα ελαστικά με χώμα και φυτά λουλουδιών στην κορυφή. Εάν δεν έχετε τρόπο να κόψετε το ελαστικό, δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά τρέξτε τα στηρίγματα κατά μήκος του εξωτερικού μέρους των ελαστικών και βιδώστε τα αντ 'αυτού.


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .