Κάνε Το Μόνος - DIY: DIY:Δημιουργήστε ένα εύκολο τραπέζι για παιδιά με αποθήκευση

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

DIY:Δημιουργήστε ένα εύκολο τραπέζι για παιδιά με αποθήκευση

Το γραφείο του παιδιού σας είναι χάλια; Πιθανότατα ίσως κι εσύ ... αλλά δεν θα ρωτήσω. Δεν θα ήταν τρομερό αν όλα αυτά τα βιβλία και στυλό και τα εκατομμύρια γόμες μπορούν να αποθηκευτούν μακριά και να είναι ακόμα προσβάσιμα όταν χρειάζεται; Παρουσιάζουμε ένα διασκεδαστικό και λειτουργικό DIY παιδικό τραπέζι με κρυφό αποθηκευτικό χώρο. Αυτό το γραφείο αποθηκεύει τα πάντα μέσα στο τραπέζι για να κρατήσει την κορυφή κομψή και χρησιμοποιήσιμη. Απλά σηκώστε την επιφάνεια του τραπεζιού και τα παιδιά μπορούν να πάρουν ό, τι χρειάζονται.

Όταν τελειώσουν, όλα αποθηκεύονται μακριά σαν να μην συνέβη τίποτα 


Σας δειχνουμε βήμα προς βήμα τα σχέδια για σας εδώ. Μην χάσετε όλες τις εικόνες στο κάτω μέρος για να πάρετε όλη την έμπνευσή σας για τα σχέδια και τις τροποποιήσεις! 


Βήμα 1 

Βήμα 2

Βήμα 3
- Κόψτε τις γωνίες στο φύλλο κόντρα πλακέ 1/4 ". Οι παρακάτω μετρήσεις είναι για αναφορά. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να κρατήσετε το πλαίσιο στο κόντρα πλακέ και να επισημάνετε τις γωνίες για να εξασφαλίσετε μια ακριβή εφαρμογή. 


Βήμα 4 - Τοποθετήστε το πλαίσιο ανάποδα και στερεώστε το κόντρα πλακέ 1/4 "στο πλαίσιο χρησιμοποιώντας καρφιά τελειώματος και κόλλα ξύλου. 



Βήμα 5 - Κόψτε την επιφάνεια του τραπεζιού και προετοιμάστε την για ζωγραφική.

Βήμα 6 - Γεμίστε όλες τις τρύπες με κόλλα ξύλου

Βήμα 7 - Τοποθετήστε το πάνω μέρος του τραπεζιού ανάποδα και το πλαίσιο πάνω. Αφήστε χώρο 3/4 "στο μπροστινό και στο πλάι και 1" στο πίσω μέρος. Συνδέστε την κορυφή στο πλαίσιο χρησιμοποιώντας τους μεντεσέδες.

 

Βήμα 8 - Αυτό είναι το πιο σημαντικό - προσαρτήστε το υποστήριγμα καπακιού του παιχνιδιού στο εσωτερικό του τραπεζιού, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. 


Αυτό είναι ... είναι αρκετά απλό και ένα σπουδαίο έργο ξυλουργικής αρχής.

Αυτές οι φωτογραφίες ελήφθησαν από μια φωτογραφική μηχανή τηλεφώνου εδώ και πολύ καιρό και δεν είναι η καλύτερη ποιότητα, αλλά παίρνετε τις ιδέες!


Αυτό το τραπέζι έχει μια θήκη ρολό χαρτί τέχνης και στο ένα άκρο.



Αυτή η με την ρετρό εκτύπωση ήταν πολύ διασκεδαστική. Παρακολουθήστε το μοτίβο στο ύφασμα και ζωγραφίστε την κορυφή. 


Αυτές οι οπές στην κορυφή είναι για μια αφαιρούμενη υποδοχή ρολού χαρτιού τέχνης. Η θήκη διαθέτει 4 σφιγκτήρες στο κάτω μέρος που μπαίνουν στις τρύπες στην κορυφή του τραπεζιού.


Μια τελευταία έκδοση που είναι λίγο διαφορετική. Η κορυφή του τραπεζιού χωρίζεται στην κορυφή για να βοηθήσει να τοποθετήσετε το χαρτί τέχνης και οι μεντεσέδες στο εξωτερικό μερος. 


 Έτσι σας δείξαμε ένα πλήθος τρόπων για να σχεδιάσετε το τραπέζι του παιδιού σας με αποθήκευση και να το κάνετε διασκεδαστικό ακόμα λειτουργικό! Ποιο σχέδιο είναι το αγαπημένο σας; 
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .