Κάνε Το Μόνος - DIY: Το τρικ για να διατηρήσεις τα πράσινα λαχανικά ολόφρεσκα για περίπου μία εβδομάδα

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Το τρικ για να διατηρήσεις τα πράσινα λαχανικά ολόφρεσκα για περίπου μία εβδομάδα

Ένα έξυπνο και δοκιμασμένο τρικ για να διατηρήσεις τα πράσινα λαχανικά φρέσκα για μία εβδομάδα περίπου.
Συνήθως ψαχουλεύω στο ίντερνετ και βρίσκω κολπάκια όπως αυτό που θα περιγράψω παρακάτω. Το συγκεκριμένο όμως το είχα ξεχασμένο και η αλήθεια είναι ότι το κάνω για αρκετό καιρό τώρα με απόλυτη επιτυχία οπότε οφείλω να το μοιραστώ μαζί σας.

Διατήρηση φρέσκων πράσινων λαχανικών
Ακόμα και στο ψυγείο, στην ειδική θήκη για λαχανικά, μαραίνονται σύντομα. Μιλάω βέβαια για πράσινα λαχανικά όπως ο μαϊντανός, το μαρούλι, η ρόκα, ο άνηθος κτλ.

Το τρικ

Θα χρειαστείτε ένα αεροστεγές πλαστικό ή γυάλινο βάζο. Οπως αυτό στις φωτογραφίες. Είναι πλαστικό με αεροστεγές σφράγισμα.

Πως δουλεύει;

Κρατάει την απαραίτητη υγρασία στο βάζο - δοχείο και ο μαϊντανός μου στην παρούσα περίπτωση είναι ολόφρεσκος. Ο συγκεκριμένος της φωτογραφίας αγοράστηκε πριν 7 ημέρες ακριβώς και βλέπετε ότι είναι καταπράσινος και δοκιμασμένα γευστικότητος.



Πηγή
Και μην ξεχάσετε! 
Κάντε την εγγραφή σας στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF!

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!