2. Τις μπανάνες μη τις βάζετε μαζί με άλλα φρούτα. Καλό θα είναι και τις ίδιες να τις ξεχωρίζετε από το τσαμπί τους και να τις βάζετε σε διαφορετικά μέρη. Αποβάλουν κάποια αέρια, που όχι μόνο καταστρέφουν τα άλλα φρούτα, αλλά και τη διπλανή τους μπανάνα. Ξεχωρίζοντας τις θα παραμείνουν για περισσότερο χρόνο φρέσκιες.
3. Οι πατάτες διατηρούνται περισσότερο χρόνο αν βάλετε μαζί τους και ένα μήλο.
4. Όταν βράζετε μακαρόνια, ή πατάτες, πετάξτε το νερό, αφού κρυώσει, στα λουλούδια σας. Τα λουλούδια σας θα σας λατρέψουν.
5. Όταν αδειάζετε το νερό από το ενυδρείο, ρίξτε το στα λουλούδια σας. Το άζωτο και το φώσφορο που περιέχει, είναι σπουδαίο λίπασμα για τα λουλούδια.
6. Όταν ξεπαγώνετε κρέας από τον καταψύκτη, περιχύστε το με λίγο ξύδι. Όχι μόνο μαλακώνει το κρέας, αλλά κατεβάζει τη ψύξη και ξεπαγώνει γρηγορότερα.
7. Η οδοντόπαστα είναι ιδανική για να καθαρίζετε τα ασημικά σας.
8. Για να μην έχει μυρωδιές το ψυγείο, ή για να ξεμυρίσει από κάτι, βάλτε μέσα, ένα μπολάκι με μαγειρική σόδα και αν δεν φύγει η μυρωδιά, δοκιμάστε να βάλετε κιμωλίες σε κάποια ράφια, που για μένα, είναι αποτελεσματικότερες.
9. Η μαγειρική σόδα είναι αποτελεσματικό καθαριστικό. Εάν τη χρησιμοποιήσετε μαζί με ξύδι αρωματίζει τις αποχετεύσεις και καθαρίζει τον νεροχύτη.
10. Εάν σας έχουν λεκιάσει οι κατσαρόλες σας, μη τις τρίψετε με σύρμα και τις γδάρετε. Τρίψτε τες με μισό λεμόνι και αλάτι, θα γίνουν σαν καινούργιες!
Πηγή
Και μην ξεχάσετε!
Κάντε την εγγραφή σας στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF!
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!