Τι θα χρειαστείς:
Νερό
Βούρτσα καθαρίσματος κουζίνας χωρίς μεταλλικά στοιχεία
Πανάκι μικροϊνών
Οδηγίες
- Χρησιμοποίησε ξύδι και νερό σε αναλογία 50-50 και ανακάτεψε ελαφρά
- Ρίξε το μείγμα στον βραστήρα και βάλτο σε λειτουργία
- Άφησε το μείγμα να βράσει, κράτα το καπάκι κλειστό, βγάλτο από την πρίζα και άστο να κρυώσει
- Χρησιμοποίησε το πανί μικροϊνών για να καθαρίσεις το εξωτερικό μέρος του βραστήρα
- Χρησιμοποιήσε την βούρτσα της κουζίνας και βούρτσισε καλά (ειδικά στα μέρη κοντά στο στόμιο). Αν έχει λεπτό βουρτσάκι στην μια άκρη, πέρασε το από το στόμιο
- Άδειασε το διάλυμα και ξέπλυνε με νερό
- Κάνε έναν ή δύο κύκλους λειτουργίας με νερό και άδειασε πάλι το νερό. Το βράσιμο με σκέτο νερό θα απομακρύνει και την τελευταία γεύση ή μυρωδιά ξυδιού.
Γενικά λατρεύουμε τις καθαριστικές ιδιότητες που φέρουν τα απλά καθημερινά προϊόντα. Πιστεύουμε πως αν μπορείς να αποφύγεις κάτι χημικό όπως η χλωρίνη ή άλλα απορρυπαντικά, καλό είναι να το κάνεις.
Και μην ξεχάσετε!
Κάντε την εγγραφή σας στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF!
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!