Συστατικά:
1/4 φλιτζάνι λάδι καρύδας
1/8 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας κερί μέλισσας
αιθέριο έλαιο μέντας (προαιρετικά)
1/4 φλιτζάνι λάδι καρύδας
1/8 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας κερί μέλισσας
αιθέριο έλαιο μέντας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Σε μια μικρή κατσαρόλα, σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά ρίχνουμε το λάδι καρύδας και το κερί μέλισσας μέχρι να λιώσουν.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αιθέριο έλαιο.
Χτυπάμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Συνεχίζουμε να χτυπάμε ελαφρά το μίγμα έως ότου κρυώσει και γίνει κρεμώδες και ρευστό.
Τοποθετούμε τη βαζελίνη σε ένα βαζάκι και την χρησιμοποιούμε για ένα χρόνο.
Πηγή
Σε μια μικρή κατσαρόλα, σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά ρίχνουμε το λάδι καρύδας και το κερί μέλισσας μέχρι να λιώσουν.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αιθέριο έλαιο.
Χτυπάμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Συνεχίζουμε να χτυπάμε ελαφρά το μίγμα έως ότου κρυώσει και γίνει κρεμώδες και ρευστό.
Τοποθετούμε τη βαζελίνη σε ένα βαζάκι και την χρησιμοποιούμε για ένα χρόνο.
Πηγή
Και μην ξεχάσετε!
Κάντε την εγγραφή σας στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF!
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!