Να μερικές ιδέες, που μπορεί να σας βοηθήσει μια γκαζόζα .
- 1. Ρίξτε λίγη γκαζόζα (7up, Sprite, σόδα, μεταλλικό ανθρακούχο νερό ή άλλο) πάνω από την πιατέλα με τα κομμένα φρούτα, λίγο πριν τα σερβίρετε. Όχι μόνο θα τα γλυκάνει και θα τους δώσει μια ενδιαφέρουσα γεύση, αλλά θα τα προστατέψει και από το πρόωρο μαύρισμα.
- 2. Γεμίστε την παγοθήκη με γκαζόζα και βάλτε την στην κατάψυξη. Τα παγάκια με την γκαζόζα, θα βγάζουν φυσαλίδες και θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα εκδοχή στα κοκτέϊλ.
- 3. Αντί για νερό ή χυμό, δοκιμάστε λίγη γκαζόζα στις συνταγές σας με ζύμη. Λένε ότι η ζύμη της τάρτας, γίνεται πιο τραγανή και πιο τριφτή στο ψήσιμο. Οι τηγανίτες θα γίνουν τραγανές και με τρυπούλες.
- 4. Ραντίστε τα φύλλα για την τυρόπιτα με μεταλλικό νερό ή σόδα. Θα γίνουν πιο τραγανά, όταν ψηθούν.
Και μην ξεχάσετε!
Κάντε την εγγραφή σας στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF!
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!