Το καλοκαίρι πρέπει να τρώμε καθημερινά πέντε διαφορετικά φρούτα και λαχανικά.Τα φρούτα και τα λαχανικά με κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα και τα λαχανικά που έχουν σκούρο πράσινο φύλλωμα διευκολύνουν το μαύρισμα και προστατεύουν από τον ήλιο.
Δείτε παρακάτω πέντε από αυτές που μπορείτε να εντάξετε πιο συχνά στο διατροφολόγιό σας:
1.Καρότα
2.Σπανάκι
3.Αμύγδαλα
4.Ροδάκινα
5.Σολομός
Πηγή
Και μην ξεχάσετε!
Κάντε την εγγραφή σας στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF!
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!