Μιλάμε για το αλάτι το οποίο μέχρι σήμερα συνηθίζατε να χρησιμοποιείτε για να νοστιμεύετε τα φαγητά σας.
Τι πρέπει να κάνετε: Όσο είναι ακόμα ζεστός ο φούρνος σας μετά το μαγείρεμα απλώστε ένα στρώμα από ένα μείγμα αλατιού και μαγειρικής σόδας.
Το αλάτι και η μαγειρική σόδα θα κάνουν το θαύμα τους.
Αν τα λίπη έχουν ξεραθεί δεν έχετε παρά να ρίξετε πρώτα πάνω τους λίγο νερό και μετά να απλώσετε από πάνω το μείγμα αλατιού και σόδας.
Μόλις κρυώσει ο φούρνος σας ξύστε τα σημεία που έχουν τα λίπη και έπειτα περάστε τα με ένα βαμβακερό πανί. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.
Πηγή
Και μην ξεχάσετε!
Κάντε την εγγραφή σας στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF!
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!