
- Ξύστε 80 γραμμάρια αγγούρι
- Βάλτε το αγγούρι σε κατσαρόλα και προσθέστε 15 ml γάλα ( όχι διαίτης )
- Βράστε τα για 4-5 λεπτά και αφήστε να κρυώσει
- Περνάτε από τρυπητό ή φιλτράρετε με ύφασμα.
- Βάλτε το σε μπουκάλι.
Αυτό που φτιάξατε μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο 8 μέρες...
Πηγή
Θέλεις κι άλλες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού, την καθαριότητα, την ομορφιά, τη διατροφή, τις κατασκευές;
Κάνε Like στη σελίδας μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter , Pinterest για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες .
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Θέλεις κι άλλες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού, την καθαριότητα, την ομορφιά, τη διατροφή, τις κατασκευές;
Κάνε Like στη σελίδας μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter , Pinterest για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες .
Mπες στη μεγάλη παρέα του kanetomonos.blogspot.com