
Ένας στενός συγγενής του μπρόκολου και του λάχανου, η μουστάρδα, περιέχει μια ποικιλία χημικών ενώσεων με εντυπωσιακά διαπιστευτήρια επούλωσης. Ας ξεκινήσουμε με το ρόλο της μουστάρδας ως αποχρεμπτικό. Όταν η μύτη σας είναι μπλοκαρισμένη και αναπνέετε με δυσκολία, μια κουταλιά μουστάρδας – σε ένα χοτ ντογκ, για παράδειγμα – σας δίνει μια βαριά δόση από myrosin και σινιγρίνη, χημικές ουσίες που κάνουν τις βλέννες υδαρής ώστε να της αποβάλλει πιο εύκολα το σώμα.
Πηγή
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Θέλεις κι άλλες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού, την καθαριότητα, την ομορφιά, τη διατροφή, τις κατασκευές;
Κάνε Like στη σελίδας μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter , Pinterest για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες .
Mπες στη μεγάλη παρέα του kanetomonos.blogspot.com