
Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν ότι πρέπει να το κάνουν οι περισσότεροι από εμάς.
Όσο βούτυρο και να βάλετε , τυρί ή σάλτσα , ποτέ δεν είναι τόσο τέλεια όπως από το αγαπημένο μας ιταλικό εστιατόριο.
Αλλά μαντέψτε … Μπορείτε να φτιάξετε τα ζυμαρικά 10 φορές καλύτερα από ότι τα κάνετε τώρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναθεωρήσετε την τεχνική σας.
Δείτε παρακάτω τον πολύ εύκολο τρόπο , με δύο στάδια , για να φτάσετε τα σπιτικά σας ζυμαρικά σε άλλο επίπεδο.
Πώς να μαγειρέψετε τέλεια ζυμαρικά

Μειώνοντας το χρόνο στο μισό , τα ζυμαρικά διατηρούν την απαραίτητη σκληράδα , την οποία χρειαζόμαστε σε ένα πετυχημένο πιάτο μακαρόνια . Κανείς δεν θέλει να κουράζετε για να μασήσει τις πέννες του.
2. Κατόπιν ολοκληρώστε μαγειρεύοντας τα μέσα στη σάλτσα , την οποία ιδανικά , θα έχετε σιγοβράσει σε μια άλλη κατσαρόλα..” Προσθέτοντας τα λίγο βρασμένα ζυμαρικά στη σάλτσα , τους δίνετε 1 3 λεπτά να απορροφήσουν τη νοστιμιά της.
Θα την λατρέψετε τη γεύση τους. Είναι σαν να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας σάλτσα σε κάθε μπουκιά.
Επίσης , η σάλτσα σας δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα η κλασική κόκκινη σάλτσα, μπορεί να είναι λευκή σάλτσα μ ή ακόμα και απλό ελαιόλαδο .

Τι νομίζετε για αυτόν τον απλό τρόπο , να νοστιμίσετε τα σπιτικά σας ζυμαρικά;Έχετε κάποια άλλη τεχνική , για τα τέλεια ζυμαρικά; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας.
Πηγή
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Θέλεις κι άλλες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού, την καθαριότητα, την ομορφιά, τη διατροφή, τις κατασκευές;
Κάνε Like στη σελίδας μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter , Pinterest για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες .
Mπες στη μεγάλη παρέα του kanetomonos.blogspot.com