Κάνε Το Μόνος - DIY: Φτιάξτε μόνες σας το dressing room σας

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Φτιάξτε μόνες σας το dressing room σας


Για πολλές από εμάς είναι η απαραίτητη λεπτομέρεια στο σπίτι των ονείρων μας.

Όλες εξάλλου θυμόμαστε τον ενθουσιασμό της Κάρρυ Μπράντσο όταν ο αγαπημένος της Mister Big της άνοιξε την πόρτα του προσωπικού της dressing room στο σπίτι όπου θα έμεναν πια μαζί, παντρεμένοι.
Σίγουρα κάπως έτσι θ΄αντιδρούσαμε κι εμείς. Γιατί να περιμένουμε όμως τον δικό μας mister big να μας το χαρίσει; Και με αμφίβολα αποτελέσματα, αν συμβεί αυτό ποτέ... Κι όμως μπορούμε κι εμείς ν΄αποκτήσουμε τον δικό μας χώρο... λατρείας για παπούτσια και ρούχα αρκεί να οργανωθούμε σωστά!
Τι εννοούμε μ΄αυτό;

Ιδέα πρώτη: Αδειάζουμε δυο ντουλάπες από τις οποίες αφαιρούμε τα φύλλα. Τοποθετούμε ράφια και κουτιά ανάλογα με τις ανάγκες μας, ενώ μπορούμε να καλύψουμε εσωτερικά τις ντουλάπες με αυτοκόλλητο χαρτί στα χρώματα που μας αρέσουν. Μπορούμε να τις αφήσουμε ακάλυπτες, ανοιχτές δηλαδή, μπορούμε όμως και ν΄αγοράσουμε από τα μεγάλα πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού (ΙΚΕΑ, Leroy Merlin κλπ) φύλλα ντουλάπας με τζάμι!

Ιδέα δεύτερη: Tακτοποιούμε και πετάμε όσα δεν χρειαζόμαστε στη μικρή αποθήκη του σπιτιού και να την μεταμορφώνουμε στο προσωπικό μας dressing room...

Ιδέα τρίτη: Με ένα παραβάν χωρίζουμε μια μικρή γωνιά του δωματίου μας σε δύο μέρη (το μικρό μέρος θα το χρησιμοποιήσουμε ως dressing room) και εσωτερικά κρεμάμε πολύχρωμες κρεμάστρες ενώ στον τοίχο πλάι στο παραβάν, τοποθετούμε κουτιά το ένα πάνω στο άλλο με αυτοκόλλητα απ΄έξω ώστε να ξέρουμε τι έχει μέσα το καθένα!






Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .