Κάνε Το Μόνος - DIY: DIY: Κουτί αποθήκευσης - τροφίμων για το σκύλο μας

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

DIY: Κουτί αποθήκευσης - τροφίμων για το σκύλο μας

 Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε κάτι που θα μας βοηθήσει να αποθηκεύσουμε τα τρόφιμα σκυλιών και θα είναι και ο χώρος που θα τρώνε χωρίς να πετιέται η τροφή και το νερό γύρω γύρω. Σας δείχνουμε παρακάτω το σχέδιο για το πως να φτιάξετε .Η συγκεκριμένη κατασκευή διατηρεί τα πιάτα του σταθερά για νερό και φαγητό  και μπορείς να αποθηκεύσεις μια ολόκληρη τσάντα από τρόφιμα για τους σκύλους από κάτω..  Η κατασκευή είναι σίγουρα ένα έργο για τα μεγάλα σκυλιά.




Χτίστε το κιβώτιο χρησιμοποιώντας 3/4 "κόντρα πλακέ. Κάνει για ένα αρκετά ανθεκτικό κιβώτιο, 



Για την επένδυση στο κιβώτιο χρησιμοποίηστε ξύλο από πεύκο . Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει τις ακριβείς διαστάσεις του κουτιού σας πριν κόψετε τα κομμάτια σας για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι γωνίες σας συναντώνται χωρίς κενά και κολλήστε με καρφιά τις γωνίες.


Τα μεταλλικά πιάτα σκυλιών έχουν διάμετρο περίπου 8 ½ "στο χείλος, οπότε τα κοβουμε περίπου 7 3/4" πλάτος, έτσι ώστε τα μπολ να βρεθούν σωστά. Κάναμε τους κύκλους  και τους κοβουμε με λεπτό πριόνι.

Συνδέστε με κόλλα ξύλου και καρφιά.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .