Κάνε Το Μόνος - DIY: Τρώγοντας ένα κομμάτι σκόρδο το πρωί σε ένα κενό στομάχι! Γιατί είναι τόσο καλό για εσάς !?

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Τρώγοντας ένα κομμάτι σκόρδο το πρωί σε ένα κενό στομάχι! Γιατί είναι τόσο καλό για εσάς !?

Τρώγοντας ένα σκόρδο δεν είναι τόσο δελεαστικό για όλους, ειδικά με άδειο στομάχι. Οι περισσότεροι άνθρωποι γελάνε με αυτό που έκανε μόνο η γιαγιά μας. Είναι όμως ένας αποτελεσματικός τρόπος πρόληψης και θεραπείας πολλών παθήσεων. Το σκόρδο ονομάζεται ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό.

Η δύναμη του σκόρδου αυξάνεται αν καταναλωθεί ακριβώς πριν από τα γεύματα με άδειο στομάχι σύμφωνα με μερικές μελέτες. Αναρωτιέστε γιατί; Τα βακτήρια "υπερεκφράζονται" και δεν μπορούν να προστατευθούν.

Γιατί είναι τόσο μεγάλη η κατανάλωση σκόρδου με άδειο στομάχι;

Το σκόρδο, σύμφωνα με πολλούς, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση). Ρυθμίζει την κυκλοφορία, βοηθά με τα προβλήματα της καρδιάς και ενθαρρύνει την σωστή δουλειά του ήπατος και της ουροδόχου κύστης. Είναι επίσης αποτελεσματικό όταν αντιμετωπίζει προβλήματα στομάχου, όπως η διάρροια. Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι βοηθάει και στα νεύρα, αλλά μόνο εάν τα καταναλώνονται με άδειο στομάχι.

Το σκόρδο διεγείρει την σωστή πέψη και την όρεξη, ωστόσο ελέγχει επίσης τα επίπεδα άγχους, με αυτόν τον τρόπο σταματώντας την παραγωγή οξέος στομάχου. Το σκόρδο είναι γνωστό ως θεραπευτικό φαγητό για πολύ καιρό και χρησιμοποιείται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Σκόρδο και εναλλακτική ιατρική
Το σκόρδο χρησιμοποιείται για την αποτοξίνωση στη φυσική ιατρική. Καθαρίζει το σώμα των παρασίτων και των σκουληκιών, αποτρέπει τις ασθένειες και τους πολυάριθμους τύπους καρκίνου.

Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, οπότε αν είστε αλλεργικοί στο σκόρδο μην το φάτε ποτέ ωμο. Εάν εμφανίσετε εξανθήματα ή πονοκέφαλο, σταματήστε αμέσως να το καταναλώνετε.

Μερικές μελέτες δείχνουν ότι το σκόρδο έχει μερικές παρενέργειες σε ασθενείς που λαμβάνουν φάρμακα HIV / AIDS, οπότε αν είστε σε αυτό το φάρμακο, δώστε ιδιαίτερη προσοχή.

Η ισχυρή και τρομερή οσμή και γεύση για μερικούς ανθρώπους  δεν πρέπει να σας εμποδίζει να το καταναλώνετε. Το σκόρδο είναι ένα μεγάλο λαχανικό με μεγάλη ποικιλία οφέλων για την υγεία. Μπορείτε επίσης να πάρετε τα συμπληρώματα σκόρδου που μπορεί να είναι ένας μεγάλος υποσταθμός για το ακατέργαστο σκόρδο.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Για περισσότερο Κάνε Το Μόνος - DIY κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα .