Κάνε Το Μόνος - DIY: Έξυπνες κρυμμένες ιδέες αποθήκευσης

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Έξυπνες κρυμμένες ιδέες αποθήκευσης

Η κρυφή αποθήκευση μπορεί να είναι διασκεδαστική στη χρήση και να κάνει, και παίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία των αντικειμένων στο σπίτι σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις έξυπνες ιδέες κρυφών αποθηκευτικών χώρων, που περιλαμβάνουν κρυφό αποθηκευτικό χώρο στα κλιμακοστάσια, κρύβοντας σκουπίδια σε ένα ντουλάπι με κλίση, θήκη αποθήκευσης λουτρών πίσω από τον καθρέφτη, κρυφή κεφαλή αποθήκευσης κλπ. Ορισμένες από τις ιδέες είναι προϊόντα που μπορείτε να τα βρείτε στην αγορά από τα περισσότερα καταστήματα υλικού , αλλά τα περισσότερα είναι τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για να δημιουργήσετε ένα χώρο αποθήκευσης απόκρυψης στο σπίτι σας.

Φημισμένα αποκατεστημένα ξύλινα ράφια με ένα κρυφό συρτάρι


Μοναδικό κελάρι κρυφής αποθήκευσης
Κρυφό απομακρυσμένο τοίχο ασφαλείας. Φαίνεται σαν μια ηλεκτρική πρίζα αλλά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κρύψετε τα τιμαλφή σας


Nifty Niches Niches που έχουν σκαλισθεί μεταξύ των καρφιών τοίχου παρέχουν το σημείο να αποκρύπτουν τα στοιχεία μπάνιου όλων των σχημάτων και μεγεθών


Οι γωνίες σε στυλ στήλης σε αυτή τη γωνία της κουζίνας είναι κάτι περισσότερο από απλώς διακοσμητικό. Το άνοιγμα του εσοχή με ένα μάνδαλο ώθησης αποκαλύπτει την κρυφή αποθήκευση βιβλίων cookbook.

Ρουστίκ τραπεζάκι καφέ με ένα κρυφό συρτάρι

Κρυμμένο κενό  πίσω από μια εικόνα


Δημιουργήστε κρυφή αποθήκευση στο μπάνιο απλά αφαιρέστε ένα πλακάκι ή δύο και κάνοντας μια τρύπα. Ένα τέλειο μέρος για να κρύψετε τιμαλφή.

Αυτό το  πληκτρολόγιο υπολογιστή παρέχει ένα καλό μέρος για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων

Μια μεγάλη θήκη αποθήκευσης λουτρών πίσω από τον καθρέφτη για να κρατήσει όλα τα καλούδια

Η ενσωματωμένη καμπίνα που περιβάλλει αυτή τη σκάφη παρέχει αρκετό χώρο για επιπλέον καθαρισμό σφουγγάρια, σαμπουάν και σαπούνι.

Ένας έξυπνος καθρέφτης μπάνιου με πλευρικά ράφια που αφήνουν τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αντικείμενα χωρίς να διακόπτουν την προβολή τους στο καθρέφτη

Απόκρυψη αξεσουαρ μπάνιου πίσω από κορνίζες τοίχου. Παρέχουν περισσότερο από αρκετή κρυφή αποθήκευση.

Κλείστε την τηλεόραση υπνοδωματίου σας σε αυτό το τραπέζι.

Απόκρυψη του δοχείου απορριμμάτων με στυλ με αυτό το ντουλάπι με κλίση-ανοιχτή πόρτα

Καρέκλα με κρυφή αποθήκευση

Πλωτό ράφι με μυστική αποθήκευση

Κρυμμένη αποθήκευση πίσω από τις ράχες των βιβλίων

Κρυφή αποθήκευση στο μπάνιο για μπανιέρα, σαμπουάν  κλπ.

Κρυμμένη αποθήκευση σκαλιων
Και μην ξεχάσετε! 
Κάντε την εγγραφή σας στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF!

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!