2. Αφαιρέστε την περίσσεια αέρα από την τσάντα.
3. Παγώστε το αλεύρι για δύο ημέρες, 48 ώρες, για να σκοτώσετε τυχόν μαμούνια ή τα αυγά εντόμων στο αλεύρι.
Το αλεύρι φυλάσσεται στην πλαστική σακούλα τροφίμων σφιχτά κλειστό. Διατηρείται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος για να αποτρέψει τα έντομα από το να πάνε στο αλεύρι και να εμποδίσει την ηλιακή ακτινοβολία από το να χαλάσει το αλεύρι.
Συμβουλές:
Αποθηκεύοντας το αλεύρι στο ψυγείο θα είστε σίγουροι ότι δεν θα χαλάσει.
Κρατήστε το χώρο αποθήκευσής σας καθαρό για να αποφύγετε τη μόλυνση από έντομα.
Πηγή
Και μην ξεχάσετε!
Κάντε την εγγραφή σας στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DO IT YOURSELF!
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!