Κάνε Το Μόνος - DIY: Λαδάκι για τα μαλλάκια σας από τα χεράκια σας

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Λαδάκι για τα μαλλάκια σας από τα χεράκια σας

Θρεπτικό δυναμωτικο λάδι μαλλιών που καταπολεμά τριχόπτωση, ψαλίδα και αφηνει απαλά τα μαλλιά. Όλες το χρειαζόμαστε αυτή την εποχή και όλες μπορούμε να το φτιάξουμε με… τα χεράκια μας!
Αφυδατωμένα ξηρά και ταλαιπωρημενα μαλλιά ΤΕΛΟΣ!

Γρήγορα λοιπόν μολύβι και χαρτί και εμπρός στην κουζίνα σας για να παρασκευάσετε ένα δυναμωτικό λάδι μαλλιών που θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε τα μαλλιά μας ώστε να φαίνονται υγιή και λαμπερά!
Κύριο συστατικό μας σήμερα είναι το δεντρολίβανο!
Δεν είναι τυχαίο που ανήκει στην κατηγορία με τα πιο ιερά βότανα.
Το δεντρολίβανο λοιπόν, έχει ευεργετική και δυναμωτική δράση στο τριχωτό της κεφαλής . Σταματάει τον τριχοφάγο, την τριχόπτωση, την πιτυρίδα και με την συστηματικότητα ενεργοποιεί τους θύλακες της τρίχας ώστε να βγαίνουν καινούργια μαλλάκια .

Συστατικά: Φύλλα δεντρολίβανου, καλής ποιότητας ελαιόλαδο, φύλλα δάφνης.
Εκτέλεση: Σε ένα βάζο βάζουμε μέχρι τη μέση φρέσκα φύλλα δεντρολίβανου, μερικά φύλλα δάφνης και γεμίζουμε το βάζο με καλής ποιότητας ελαιόλαδο.
Αφήνουμε στον ήλιο για 40 ημέρες ώστε να εκχυλιστούν τα βότανα και να βγάλουν τα δραστικά συστατικά τους και τους χυμούς τους στο ελαιόλαδο.
Έτοιμο το θεραπευτικό δυναμωτικό λάδι για τα μαλλιά μας .
Χρησιμοποιείτε 1 με 2 φορές την εβδομάδα από τη ρίζα έως την άκρη και από τις πρώτες κιόλας χρήσεις τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά στη δομή της τρίχας μας.

Δυναμώνει τα ταλαιπωρημενα μαλλιά, δίνει λάμψη και μεταξένια υφή, βοηθάει εξαιρετικά στην αποφυγή ψαλίδας, καταπολεμά τριχόπτωση, πιτυρίδα κλπ. .
Και για όσους θέλουν γρηγορότερα αποτελέσματα και πιο εξειδικευμενη αγωγή, μπορεί να συνδυάσει αυτή τη θεραπεία με τη θεραπευτική λοσιόν που φτιάχνω (εξειδικευμενη συνταγή βοτανολογίας), που χρησιμοποιείται κάθε μέρα στο τριχωτό της κεφαλής!

100%φυσικό προϊόν βοτανολογίας με πολύτιμο χορηγό τη δύναμη της φύσης!
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!

Θέλεις κι άλλες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού, την καθαριότητα, την ομορφιά, τη διατροφή, τις κατασκευές;
Κάνε Like στη σελίδας μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter Pinterest 
για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες .
Mπες στη μεγάλη παρέα του kanetomonos.blogspot.com