Κάνε Το Μόνος - DIY: Ένα έξυπνο tip για το μαγείρεμα του κρέατος

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ένα έξυπνο tip για το μαγείρεμα του κρέατος

Όταν μαγειρεύουμε κρέας στην κατσαρόλα συνήθως το τρυπάμε με το πιρούνι για να δούμε αν έχει ψηθεί.
Λάθος! Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί.
Πηγή
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!

Θέλεις κι άλλες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού, την καθαριότητα, την ομορφιά, τη διατροφή, τις κατασκευές;Κάνε Like στη σελίδας μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter Pinterest για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες .Mπες στη μεγάλη παρέα του kanetomonos.blogspot.com