
Λάθος! Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί.
Πηγή
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση....μοιραστείτε το!
Θέλεις κι άλλες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού, την καθαριότητα, την ομορφιά, τη διατροφή, τις κατασκευές;Κάνε Like στη σελίδας μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter , Pinterest για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες .Mπες στη μεγάλη παρέα του kanetomonos.blogspot.com